Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min inre och yttre bur

 

 

Jag är,

 

En själ!

En tanke!

 

En hand!

Ett hjärta!

 

Ett ansikte!

En kropp!

 

En vuxen!

Ett barn!

 

En kvinna!

En dröm!

 

Nekats av andra min närvaro

Fängslat av andra för min närvaro

 

inburat i en bur!

Pressat och mosat i en burk!

 

Inga fönster!

Inga andrum!

 

Ögat är tårögd

Handen är tom

 

Ansiktet är blek

Hjärtat bultar utan blod  

 

Jag är en själ utan själ

Jag är ett ansikte utan ansikte

 

Gränslös var min kärlek till människan

Gränslösa var mina gåvor till mänskligheten

 

Gränslös var människans hat och hot

Gränslös var människans beslut

 

In i burken

In i buren

 

Jag är inlåst!

Och bakbunden

 

Väntar på min avrättning!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-03-14 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP