Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let it Sleep

Let it sleep
in snow,
let it sleep
on mountain peaks
alone,
let it sleep
in luscious green
silently,
just let it breathe
a beechwood breeze,
and let it sleep
in warmth,
in cold,
let it be
a marigold
yes, sleep, sleep
in rivers wide
and valleys deep,
let it sleep in rain,
as it falls
on barren plains,
and sleep, sleep
in sand,
on sleeping moons
no living man
will ever reach,
and tuck it into
fur of vixen
pacing hunting grounds
for game to eat,
just let it be
a swallow's wing,
a silent sound
that no one heard
and no one will,
yes, sleep, sleep
already now
so very still
in times of yore
where once it sleeps
for ever more.




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-29 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden tar sig in och skänker mig vila och efterlängtade känslor. Gunget i texten påminner mig om Bukowski i hans lugna stunder, men innehållet kommer från ett vackrare djup.
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP