Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slippa, slapp. sluppit, sluppe. sluppen


SLAPPT TEMA

O, han önskar att han fick
uppå vilans vågor guppe
under nattens tunga slick
slippa sitta sömnlös uppe!

Minns att han som liten slapp
höra galningen från tuppen
och reveljens smatterrapp
ifrån gödselstacken sluppen.

Kanske ännu mången natt
väntar på en grånad muppe,
där han vakar slö och matt,
men han önskar att han sluppe!



 




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-14 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP