Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I filmen sitter Internatskolans fantastiskt begåvade deltagare och styr upp hela det Svenska Samhället underifrån och vet ni vilka deltagarna är?


Varför så lyckliga?

Nu ger jag er en liten uppgift.

"Ska du åka dit"
"Då åker du dit"

Är detta en del av Para-Samhället, hm..?

Betyder olika för en kriminell kontra en o-kriminell.

Att åka någonstans, att bli tillsagd att göra det
betyder egentligen bara att...
Förflytta sin kropp från punkt A till punkt B.

Inte att; "Ska du åka fast, så gör du det"

Para i min definition
underlaget i konsten.

(Hur länge ska vi studera självständigt, egentligen)

När är en fullärd och till vilken nytta...

frågetecknet

är dagens ord




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-14 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP