Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NU STRYKER VI ETT STRECK

Nu stryker vi ett streck

Allt det gamla, det är väck

som vatten i en bäck

som en utplånad fläck

En kritcirkel, en gräns

Ja, det både syns och känns

Nu stryker vi ett streck

och de gamla breven bränns

 

Se där, ett nytt, tomt ark

Här finns befriad mark

Som en oas, en park

där törstig drack sig stark

Ett territorium

för evangelium

Slås fönsterluckor upp

finns det inga unkna rum

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/3 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-03-14 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP