Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så går det till...

-Din kvarsittning drabbar även mig nu...
Förklarar läraren för eleven Puh...
Det förstod ju han
så klart direkt minsann...
- Stor tröst för mig, du åkte också dit du...













Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-03-14 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt