Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Tankarna som smyger i skuggan

-

Tankarna som är små

Som knappt syns där inne

Eller hörs när de smyger

In till medvetandets vrå

Hukandes döljer sig i skuggan

Osäkra på om acceptansen

Är något de av dig vill få

Om de kommer till mitten

Där fokuset är påslaget

Eller blir bortschasade

Ovälkomna som de var

Sist de prövade att visa

Sig för dig och berätta

Ville du inte veta av dem

Av rädsla för innehållet

Som de otacksamt bar

Förtryckta bort är de nu

Så du inte behöver höra

Eller se dem något mer

-




Fri vers av PFJS
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-03-14 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS