Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen bot




Du är full med klitoris
över hela kroppen.
Du är allvarligt sjuk.
Du ligger illa till.
Du har klitoris.

Du är full med styva,
stora, runda bröstvårtor
över hela kroppen.
Det är mycket sällsynt.
Det är en livslång sjukdom.
Du har kåtvårtan.

Du är så stirrig
att jag går sönder
och utvecklar kuk
över hela kroppen.
Det är en stående åkomma.
Det är min gåva till dig.
Kuksjukan.

Du är en blodig entrecote som plankstek
med grädde och smör i moset,
du är en toxisk oxfilé med bearnaise,
du är karamelliserade varma ugnsäpplen
med kall vaniljsås.

Du bubblar som kvinna av min blick
expanderar som ängel av min hand
sväller och spricker
som en trollpacka
av min tunga.

Du är en kokande vulkan
ständigt beredd med nya utbrott,
du är en otämjd flod
med laxar i löddrigt skum,
du är en öken med tusen
gröna oaser
där vi lägger oss ned på palmblad,
gör oss till ett
och löser upp
livets knutar,
dödens eviga mysterium
och låter kärleken rinna som vatten.

Du är sjuk.
Jag är sjuk.
Det är livet
som satt sig fast i oss.

Det finns ingen bot.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-15 06:18



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Inga gamla utnötta fraser om livet och kärleken här, inte!
2023-03-15

  alicja lappalainen VIP
en av dina bästa livsbejakande dikter
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP