Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läste en tunn bok

Jag la precis ifrån mig en bok som jag läste ut nu på morgonen;
Anteckningar om sorg, heter den, och författaren är Chimamanda Ngozi Adichie.
Det är en liten, tunn bok, som trots att den handlar om sorg, lämnar efter sig en värme inom mig.
Tänk att kunna skriva så "lätt" om sorg!
Tänk att skriva om sorg, och samtidigt skriva om kärlek och om livet, så man som läsare är med, så man förstår.
Jag läser och njuter och tar del av, anar och är med henne i hennes sorg.
Tänk att kunna använda orden, språket på ett sådant sätt.

Jag vill också kunna förmedla saker så som hon kan.




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-15 12:07



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Väl talat.
2023-03-17

  MaLo VIP
Instämmer med Sunnanö.
Ett bra exempel på ditt varma sätt att förmedla.
2023-03-16

    sunnanö
Du har just förmedlat en fin och varm hyllning till en tunn bok om sorg.
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP