Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bron

Jag kom till världen

som misstag

som skam

som problemet

som aldrig fick sin lösning

 

Jag bidrog till gräl

till försoningar och kamp

till en pappa som flytt

till en mamma som flyr

 

Vem är jag?

Vad kan jag göra?

 

När blir det frid

där hjärtat slår

och tankar skapas?

 

Det finns små öar av lugn och ro

Det finns en plats där jag vill bo

Jag behöver bara hitta bron

som tar mig över




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-03-15 07:41



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Riktigt bra.
2023-03-16

  Blomma-Stjärna VIP
sista versen ger goda råd
att det inte är för sent
ens till barn som föds som ett problem...
2023-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om längtan efter lugn och harmoni.
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP