Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Soffan är min trygga hem!

 

 

Soffan!

Den magiska soffan!

Den makalösa soffan!

 

Förstår du?

Vad jag menar?

Vad jag har för liv!

 

Soffan och jag delar tillsammans på ensamheten

Soffan är ett ting och jag också är ett ting

Soffa är mitt hem och jag är soffans trygga hem

 

Soffan ställer inga krav på mig än ha mig som sällskap

Jag ställer inga krav på soffan heller än vill du ha mig som sällskap?

Vi båda är skapat för varandra

 

Soffan gör ett hot mot samhället

Jag också ses som ett hot mot landet

Vi båda soffan och jag krävs på vår blod!

 

DÖDA DE!

BRÄNN DE LEVANDE!

De djävla dem!

 

Soffan och jag!

Ligger i fred i JESUS händer!

I hans hjärta!

 

Soffan och jag den magiska combinationen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-03-15 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP