Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekonstruktion


allting betydelselöst

inget, ingen

vänta ut mörkret

se solen bakom molnen

lyss fåglarna

hur de kvittrar

skapar liv

ur ingenting


det kommer hända

mörker till ljus vända


det gäller att tåla modet

inse återigen vem som har rodret


visst det är mörkt nu

men så låt det


tårarna faller 

men så låt dem


självhatet brinnande

men så låt det


ur askan

du skall återuppstå






















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-27 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP