Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fotot eget


VÅR UNDER SNÖTÄCKET

 

 

Snötäcket

vidgas.

 

Solen värmer

ryggen.

 

Tanken svevar

mot skyn.

 

Orden glittrar

i rymden.

 

Tussilagon

jublar!

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Monika A Mirsch VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2023-03-15 10:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner våren i benen när jag läser.
2023-04-09

  Susen VIP
En resa i den annalkande våren med
finstämda ord
2023-04-02

  Kajan VIP
Lätt, luftigt; och en aning underbart !
2023-03-30

  Solweig Jansson VIP
Vilken härligt sprudlande vårkänsla i denna text !
2023-03-17

  Kungskobran VIP
Livet återvänder, fin dikt,gillar
2023-03-16

  Eva Langrath VIP
Fin ögonblicksbild av vår i antågande.
2023-03-16

  Eva Helene VIP
Tack Monika för att du skickar våren direkt in i våra hjärtan och sinnen!
2023-03-16

  Marita Ohlquist VIP
En underbar dag att spara i långtidsminnet.
2023-03-15

  Blomma-Stjärna VIP
gyllene ögonblick!
2023-03-15

  Maria Sundelin VIP
Vårvinterkänsla
Kramar
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP