Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism om tiden

 

 

Den som fastnar

i det förflutna

förlorar sin framtid

 




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-03-15 10:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...mycket bra...
2023-04-29

  M.Eta


2023-03-21

    Påfågel
Den som glömmer det förflutna löper samma risk. Mellanläge bäst Marita.
2023-03-19

  Niliboy
Ja det är lätt att fastna, men den heliga skrift vägleder till att hänga med och utvecklas! Den har jag fastnat för!
2023-03-19

  Solstrale VIP
Från klarhet till klarhet,
2023-03-17

  Eva Helene VIP
Så klokt tänkt och skrivet!
2023-03-17

  Kungskobran VIP
Don’t look, back there is no future in it.
Amerikanskt ordspråk
2023-03-16

  Kajan VIP
Ibland blir det förflutna högst närvarande i nuet, vare sig man vill det eller ej.
2023-03-16

  Olof Lagerhorn VIP
Ja, det förflutna bör leda
in i framtiden.
2023-03-15

  Ninananonia VIP
Ja , visst är det så..
2023-03-15

  Respons VIP
Ja och är väl det i de allra flesta. Fyndigt formulerat!

2023-03-15

  Sparvögat VIP
Så vist och sant…
2023-03-15

  Öknens Ros VIP
Stor risk för det, ja.
2023-03-15

  Maria Sundelin VIP
Ja då fastnar man i limbo
Kramar

2023-03-15

    Max Poisé
Högst troligt :-)
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP