Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frysta tillgångar

Fasaden blänker, gnistrar och reflekterar
visar sin omvärld det vackra och avundsvärda

hur länge lever en snöflinga
medan energin går åt att smälta
och visa barmarkens osminkade yta

alla utsträckta händer tankar sin motivation
av uppmärksamhetens platoniska värme
där viljan enbart existerar i återbetalningens tecken

hur magiskt andra sidan än känns
finns bara enkelheten i sin sanning
som ständigt söker euforins mikroskopiska uppkomst
och förvillar budskapets enda mening
att vi finns för att sprida.




Prosa av Max Poisé
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-15 10:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Frysta tillgångar gör ju ingen nytta...vi måste dela med oss...
2023-04-29

  Solstrale VIP
Klokt och genomtänkt skrivet! Metaforer som stannar, belyser det vi tror eller måste göra för att bli hörda sedda älskade…
2023-03-17

  Niliboy
, ja du har rätt. Men inte fastna i dåliga minnen utan se framåt



2023-03-15

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text, väl värd att läsa och begrunda.
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé