Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öar

 

 

Öden som sammanstrålar
i en erotisk sfär
där sociala energier
blir elstöd i tidens flöde
och spelet om makten
får äventyren att utmynna
i magisk ström




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-03-15 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP