Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEK OCH ALLVAR

Livets allvar, livets lek,
blandningen av sorg och glädje
är det mått som "Gud" tillstädje
lika mellan stark och vek.

Livets löje, livets gråt
är i lika dos fördelad.
Både lyckad och förfelad
får sin del på livets stråt.

Livets tvekan, livets tro,
samma äventyr i grunden
gäller alla till den stunden 
det är dags för orons ro.





 




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-03-15 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP