Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att längta


Efter dig så fort jag gör någonting annat

Säg mig är det kärlek? Eller bara rent galenskap

För här sitter jag och fantiserar

Målar dig med skira färger och tänker på ditt skratt

När dina ögon kisar och du blir sådär extra vacker

Väcker nervositeten i mig

Nästan som när man var ung och

Förvirrad

Är jag

Kanske

Men jag tänker leva i nuet för ingen vet vad som bakom livets hörn väntar

Att längta efter dig

Efter en annan vuxen människa

Den känslan

Visst är du galet jobbig ibland och jag vill kliva in i din hjärna och möblera om stundtals

Men att längta efter dig

När du inte är med mig

Även fast det bara handlar om timmar

Gör mig så förbannat

lycklig

I stunden





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-15 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP