Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdlös


aldrig har jag brytt mig så
l
i
t
e
om något som betytt så
m
y
c
k
e
t
orden rymmer inte detta
m
ö
r
k
e
r

 

 

 




Fri vers av Poesia VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-15 13:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt och kraftfullt - formateringen förstärker känslan!
2023-03-17

  Fjellhuldra VIP
Gör ont läsa så få ord med så
mycket mörker.
En tröst är att det lyser en strimma ljus
mellan orden.Stark dikt läsa.
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP