Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ett universum i varje träd ( och människa)



Ett universum
i varje träd

Att likna vid den
strävan o styrka
vi bär inom oss

När vi längtar
upp , ut och bort

Att med trädets
starka armar
sträckta vida ut

Få famna ett
universum utan slut







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-15 15:14



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Väldigt fint tänkt och gestaltat !
2023-03-17

  Kungskobran VIP
Kommer osökt att tänka på ”Trädgudars land” av Jan Fridegård när jag läser din fina dikt.
2023-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP