Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Dröm en


Talltopp

 

Älvdalens snöstjärnor

glimmar i solens värme

de blir doftande vattenpärlor

 

Där faller en på flickans panna

där hon ser på örnen

högt däruppe i tallkronans topp




Fri vers av Irene Backström
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-15 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström