Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets


Längtan

 

Jag lämnade dig

inte för jag var starkast

utan den svagaste

 

Jag blev borta för alltid

och lade min sorg

i min innersta ensamhet

 

Jag skrattade ofta

gav livet en chans

lärde mig att aldrig 

längta tillbaka

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-03-15 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström