Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick var allt som krävdes

Iskylan och illamåendet 

Tränger ner längs ryggraden 

Och ett år av lugn rivs upp

 

På bara ett ögonblick 

Kommer allt tillbaka 

 

Och jag vet inte om jag vill

Skrika rakt ut av frustration 

Över att jag påverkas så mycket 

Eller om jag ska börja storgråta 

 

För en reaktion behöver komma 

Så jag inte exploderar inifrån 

 

Ett ögonblick var allt som krävdes 

För att riva upp alla smärtsamma minnen 

Och få mig totalt ur balans 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-22 06:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja ett trauma kan verkligen leva sitt eget liv och bubbla upp när vi minst anar det! Det är tungt att leva med!

Bra beskrivet och autentiskt dvs det är sådär det känns, du fick med kärnan i reaktionen på ett bra sätt!
2023-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ett ögonblick som förändrar lugn och harmoni till till oro och frustration.
2023-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP