Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslös

Alla ni
som sagt mig


att kärleken kommer
när du minst anar det


till er vill jag bara säga
att dör jag före er


utan att ha funnit
någon kärlek


så räkna med


att det blir mitt ansikte
ni ser


i  Sankte Pers
gestalt


när ni gläntar
på pärleporten




Fri vers av Emanuel H
Läst 1385 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2006-08-12 09:46



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Starkt talande som ett slag
2009-02-14

    FinnRaggarn
Känner mig också sådan.
2009-02-14

  minette
hihi,,den var bra!!!!!!
2006-12-21

  Myself
tragikomiskt-men jag tror att kärleken finns,någonstans.
2006-09-02

  Emilia Berg
Kul med humor dessutom är den bra!
Emilia
2006-09-01

  Cattis Rönn
Helskön text...som får en att fundera....och varför inte...man kanske får all kärlek man behöver i himlen...snyggt plitat.
2006-08-23

  Mangal VIP
Hur roligt som helst! Och bra! Upplyftande om ett tröstlöst tillstånd.
2006-08-20

  Svante
Det här var bra och svart humor. Folk vet inte vad dom pratar om när dom påstår att alla kommer att finna kärleken, det är skitsnack. Denna text är dock inte skit, en 5:a ger jag i betyg.
2006-08-18

    ej medlem längre
Förstår, bra formulerat!
2006-08-14

  Helene Månsson
ibland har jag undrat om jag ska våga, men sedan har jag kört på, för vem vet om jag lever imorgon? Mina vänner hade rätt, så jag behöver inte hemsöka dem...
bra skrivet! Humor och ironi/Helene
2006-08-14

  Per Teofilusson
Gratulerar till din stjärna! Per
2006-08-13

  Karin Rosberg
Kan inte låta bli att le.....åt denna ironi, bisarra humor<, faktiskt riktigt bra!
2006-08-13

  Virgo Cinnamon
Humoristisk och skrämmande,på samma gång.
2006-08-12

  Jessi
Mörk och utlämnande. Jag tycker den är fin och jag känner likadant...
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H