Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök med lykta

Över land och hav

Havet är uppror

Vågornas kraft tar med allt

Sjögräs träbitar plast

Följer  med strömmarna mot land

Stormen tjuter där ute

I sjöboden är det varmt

Lyktan sprider

Ett ljus i rummet

På spisen står grytan

Med väldoftande 

Varm fisksoppa

Går ut i stormen

Söker med lyktan

Stigen är mörk

Ser mot bryggan

Där står du och väntar

Springer fortare

Möts på mitten

Håller om varann länge

I den kalla vinden

Går in sätter sig  vid det avlånga träbordet

Skratt  gör

Stämningen mycket god

Kärleken värmer

Hjärtas puls hög

Släpper  inte taget

Känslor så starka

Blir kvar i rummet

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-16 10:13



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en bild av havet flätas samman med den husliga härden, längtan, väntan och mötet.
2023-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP