Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vadsomhelst som håller mig fast mot jorden.



violetta gryningar
väcker mig ur drömlös sömn
universum har alltid varit vaket
eller?
ibland värker min kropp av trötthet
trots nätter av djupsömn fladdrar jag på ytan
når inte ända fram

det finns något som jag har
som är bara mitt
det är skört
& vackert
& skoningslöst
jag hör himlavalvens hjärtslag
försöker greppa något
ett ord
en strof
vadsomhelst som håller mig fast mot jorden

trots att universum stormar




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-03-16 10:14



Bookmark and Share


  jba VIP
"som är bara mitt
det är skört
& vackert
&skoningslöst"

<3
2023-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP