Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mantra mindfulness


Sol

Sol 

bägare

liv

sol liv

fylld av liv

jag känner dig 

mot       min       hud

varm        och         ren

fylld  av  din  kärlek

renar du mig

inifrån

tar bort 

allt

det onda

för     ljuset 

är     starkare 

än mörkret

för mörker

är ickekärlek

och ljus      är     ren kärlek

och ljus       är       ren kärlek

och ljus är ren kärlek




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-16 10:18



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Underbar kreation där innehållet formar diktens kropp, eller är det vice versa ?
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP