Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt tid

Inte se i dåtiden

Ta dagen i sin famn

Låta smälta in

Alla fina känslor 

Bor i hjärtas rum

Får ibland slumra till lite

Ge tid och utrymme

Denna dag har möjlighet

Blomstra ut

Det finns så

Många dagar på ett år

Bara välj riktning

Se längre fram

Där väntar en fin stund

Av ny ro

Rätt tid kommit 

För att stanna




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-16 10:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
dikt om att leva i nuet och hoppas på den lyckliga framtiden..
2023-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP