Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A reflection on how to cooperate with my soul.


Mind me

Mind me, soul, who nests so deep in sense,
lest monolithic quantums file the air,
bend me bows of light within my lense;
twinkle with thy eye in me, gardens fair.

Friend, enchrined with what in me aspires
tend thy feathers spread your wings,
then be for me an anvil for desires;
forge in me with all thy might
designs for me that I might need
signs, that might my life define.

Thus endowed with vaults that scale
out gold, things might be a bit at ease
as life unfolds.




Fri vers (Fri form) av Olof Lagerhorn VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-16 11:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi människor är en helhet och vi behöver vara i samklang med oss själva...tänkvärda ord...
2023-04-29

  Kajan VIP
Här finns stort poetiskt djup och (språklig) skönhet, men innebörd undflyr mig delvis när jag når mina engelska kunskapers yttersta utposter.
2023-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Vackert och ödmjukt som en bön.
2023-03-17

  Sparvögat VIP
Sökande vilar orden ~
som skönhet finner…
2023-03-17

  Solstrale VIP
Vackert format med formbara rader, ordval och tema!
2023-03-17

  Lustverket VIP
Mellan fjädern och städet tecknar du ett brett spektrum av nyanser. Ja, låt oss hamra på!
2023-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP