Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Såg på som… men inte längre

 

 

Jag såg på livet som värdig

Inte längre

 

Jag såg på människa som värdig

Inte längre

 

Jag såg på drömmen ljuvlig

Inte längre

 

Jag såg på kärleken underbar

Inte längre

 

Jag såg en värld som räcker till alla

Inte längre

 

Jag såg likvärdighet för alla

Inte längre

 

Jag såg religion och trosfrihet för alla

Inte längre

 

Jag såg på dig som min bror som skapelse

Inte längre

 

Jag tåg emot dig med öppna armar

Inte längre

 

Jag tog din sorg med ett varmt hjärta

Inte längre

 

Jag tog din ensamhet med sorg och förståelse

Inte längre

 

Jag såg dina steg går spårlöst

Inte längre

 

Jag älskade att vara nära dig

Inte längre

 

Du förstörde mitt liv!

Du plundrar allas liv!

 

Du ger sig rätt att förstöra andras liv!

Du går över gränsen!

 

För att du är helt hjärntvättat!

Vakna ur skiten människan DU!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-03-16 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP