Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min dag som flykting i Sverige!

 

 

Min dag idag

Är

 

Som min dag igår i förrgår och i förförgår

Som cirka tjugofem år tillbaka i Sverige

 

Min imorgon och övermorgon och överövermorgon

Är

 

Som mina alla år i Sverige

Som resten av mitt liv i Sverige

 

Lever på det minimala

Lever på pension pengar 

 

Som en flykting

Som en invandrare

 

Som en gamling

Som sjuk

 

Som blytyngd känns jag på samhället

Som en belastning ses jag på samhället

 

Än att leva som man inte existerar i Sverige

Än att leva på massa bidrag

 

Än att fuska till sig eviga bidrag

Än att få socialbidrag och jobba svart samtidigt

 

Det är vad svenskarna nöjda med stor stolthet

Det är vad en svenskt är hjärntvättat för

 

Snåla på svenskarna och slösa bort skattebetalarnas pengar

Mer bidrag för flyktingarna och hela världen!

 

Mer vapen till krig!

Mer pengar till krig!

 

Min dag i Sverige!

Mitt liv i Sverige!

 

Ses som skam!

Ses som skit!

 

Jag kom till Sverige som en flykting

Och kommer att dö i Sverige som flykting

 

Aldrig som en svensk och Sverige älskare

 Sanningen sårar och svider!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-03-16 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP