Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jorden är inte platt, den är likt en kortlek i spel, kuperad. Ett gott skratt sägs förlänga livet. Men om det bittra skrattet har en ungefärlig likvärdighet, har inte gått att bekräfta. Publicerar 'next time' i omkastlig ordning.


Next time to drive (11) skrivet på naken svenska





Problemet med att köpa något ibland
kan vara just dessa verklighetens band

stundom en skaffar sig sista exemplaret
men förväntar sig ändå svaret

att ännu en kan fram skaffas
men äventyret brukar vara att straffas...

-
Jag tar en kalldusch
varje gång jag talat med Sixten,
så jag slipper få en
av att tala med Sixten...

-
På amrikanska sedlar finns frimurarnas symbol
det allseende ögat. Sedlar kom en smula i svang före
övervakningskameran...

Det måste ha varit tungt att vara rik
för flera hundra år sedan, när ett öre fick stämplas
på stora plåtar av ojämnt hamrad koppar.

Annat var det när Kapten Long John Silver
sjörövade till sig franska dubloner
och andra länders hårda valutor i sekiner.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-17 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP