Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddad

En paus
I dina armar
Skyld från omvärlden
Kan jag andas
Och smeka nytt liv
I mitt väderbitna skinn
Mina skrubbade knän
Får en chans att läka
När världen inte längre river
Och du skyddar mig
Från livets törnesnår




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-08-12 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP