Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag?

 

 

Jag kan antagligen överleva
utan att någonsin blivit älskad

av en man

 

 

Men kan jag överleva
utan att någonsin älska

mig själv?




Fri vers av Jessi
Läst 604 gånger
Publicerad 2006-08-12 10:05



Bookmark and Share


  Bissen
Du måste bli vän med dig själv söta du!
Riktigt bra tankeställare!
2006-08-13

    ej medlem längre
Jaadu, det var en sann och viktig tanke det,
som jag själv också kan ta del av...
2006-08-12

  Jessica Ebbesson
Du går ju miste om en söt och go tjej om du inte älskar dig själv. Tycker absolut att du ska göra ett försök!
2006-08-12

  Ola Rydberg
Mycket stark och bra,
ja börjar man med sig själv
så tror jag det andra kommer på köpet
2006-08-12

  Knastroll VIP
Det sägs att man inte kan älska någon annan innan man kan älska sig själv... Så din fråga känns ytterst relevant, även för mig...
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi