Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utan skyddsnät


Passager


De farligaste
passagerna
är de som leder
in och ut från livet

födseln
och döden

utan skyddsnät




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-16 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP