Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny värld

Du skapar
Mig

Formar kvinnan

Så som vi
Du och jag

Vill att hon ska vara

Länge har hon varit vilse
Du har redan gått den vägen

Tar min hand

Visar

Lämnar en längtan

Ger mig
Världen




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-16 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish