Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medlöparen

Ja är en burfågel ja
kvittrar vareviga da
frihet vill jag inte ha
tycker allt är bra
fast inget är som det ska




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-16 22:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Klockrent, stämmer på mångt och mycket!
2023-03-17

  Blomma-Stjärna VIP
bevare mig väl...
2023-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP