Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattad av tårar


det värker i hela kroppen
varje muskel spänns
konstant anstränger sig
för att få fram varje droppe
av saltat källvatten
filtrerande genom sorg
kraftiga som vattenfall
utan gravitationens hjälp
som fräter kinderna
känns som flytande lava
på en döende äng

helt frivilligt ofrivilligt
en älskad rädsla
en njutningsfull smärta
ett mörkt tomrum
fast jag är mörkrädd
ensam och utmattad
längtandes efter kärlek
jag aldrig kommer få
eller är värd




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-17 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP