Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min berättelse som är inlämnad till Polismyndigheten är riktig och skriven i nödvärn mot det som händer mot min person och ifall det blir rättegång så behöver jag inte gå in i mitt minne och ta fram det som hänt.


Jagad av dom som tar bort offrets minne?

Det här med att min Far tyckte det blev bra att min mor börjat skriva sin historia och att sedan skulle bli något med tre delar, som hon sa om den. Ja, då kunde det betyda tre generationer, hon själv och sen jag, sist mitt barn och jag undrar om hon tänkt sig att detta skulle bli film sedan.

Utgångspunkten för min mor;
"hur hemskt det är att ha en sådan dotter"
kanske mitt biologiska barn är utsatt för idag.

Jag kan inte mer än ur ett barns perspektiv berätta
att min Far blivit knivhotad för att ha skyddat Irma.

Skulle flytten till den Tyska man hon blivit gravid av
blivit verklighet, är det då inte rätt logiskt att något...

Som min Far skyddat henne mot faktiskt skulle hänt?

Många utsatta ensamma unga kvinnor som utnyttjats
sexuellt och blivit gravida i efterkrigstiden har räddats
så även min mor av min Far men hon hatade allt detta.

Så också mig.

"Hur hemskt det är att ha en sådan dotter"

Som mig

jagad av dom som tar bort offrets minne

och min mor




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-17 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP