Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Vår stund på jorden


vatten - porlande böljande

luften - vindburen flödar

jorden - berikande växtkraft

 

vår stund på jorden är att

förvalta detta oändliga

så att det kan vara för evigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-17 08:18



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Absolut. Eftertanke, men också handling, behövs. Din dikt är en poetisk handling.
2023-03-19

  WyS VIP
Precis så!
Det gäller att grundsätta dessa tankar i praktiskt arbete om de ska bli förändring!
Allt skapande måste ha en underhållsplan för att bibehålla livskraft längre! materian, men också fysiskt, mentalt och känslomässigt!
Tingens ordning måste följas....såtid, grotid blomning skörd och vila

Näringen för överlevnad beroende var man befinner sig!

Det handlar nog mest om att få ordet BALANS och se hur det ska användas
där man befinner sig på sin utvecklingsnivå!

Hjälp till självhjälp!
2023-03-18

  Ninananonia VIP
Så självklart! (Borde det vara... :I)
2023-03-17

  Respons VIP
Det tycker jag med! Kärnfullt formulerat!
2023-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Vi bär framtiden i våra händer till kommande generationer, bör hållas varsamt.
2023-03-17

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivet
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP