Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det magiska blå ljuset

Älskar det blå ljuset som syns
Strax innan den nya morgonen gryr

I det ligger det drömmar
En känsla av lycka och längtan

En eufori
Förbi vardagens utopi

Förbi alla tvivel
Där finns ingen ånger
Inga tårar


Och där

Mitt i

Där

Finns
Du




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 56 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-17 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish