Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriv med tysta ord

 

 

Skriv ner!

Med tysta ord

Med tysta tårar

 

Din sorg

Din ensamhet

Din maktlöshet

 

Tala med och till tystnaden!

Fastnat i tysthetens evighet

Fastnat i vilsenhets vida drömmen

 

Skriv och måla

Måla och beskriva

Med och utan färg

 

Måla en värld utan ord

Måla ett liv utan ord

Måla en människa utan hjärta

 

Du står i centrum och blickar mot horisonten

Du står mitt i tystnads öga och väntar på några ord falla

Du står ensam helt hånat av världen

 

Du läser tystnadens tankar du min själ

Med dina ögon

Med dina läppar

 

Och skriver historian som din egen

För att du är själva tystnaden

För att du är tystnads öga

 

Jag skriver med tysta ord min tystnas historia!

Jag skriver med brinnande ord min dag

Jag skriver med ylande ord mitt liv

 

FAN!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-03-17 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP