Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naglar

Nu haglar det naglar
jag gör processen kort
kanter på naglar
de måste bara bort.

Jag biter och sliter
nu är den onde lös
en verksamhet lämplig
när man är nervös.

Jag gnuggar och tuggar
snart finns inget kvar
att måla och klösa
nu så är jag klar.

Jag naglar fast min blick
på den skövling jag har gjort
den var rätt effektiv
framför allt så gick den fort.




Bunden vers (Rim) av Lena Staaf VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-03-17 15:50



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bildskapande och humoristiskt om oron som biter till
2023-03-28

  Anya VIP
Vilken annorlunda dikt. Sannerligen en originell framtoning. Snyggt! Du skriver så jag känner med diktarjaget.
2023-03-21

  Kajan VIP
Dråpligt och pricksäkert om det svåra i att hantera tristess eller frustration, eller vad månde vara i denna värld.
2023-03-20

  Niliboy
Du suverän här, roligt att läsa!
2023-03-19

  Öknens Ros VIP
Ett ämne som säkerligen "nagelfarits" många gånger.
2023-03-18

  Respons VIP
En befriande syn på den kroppsdel som för vissa måste vässas och moduleras till vassa klor på skönhetssalonger.
Rimmen och innehållet skapar tillsammans en tydlig lättläst helhet.
2023-03-18

  Kungskobran VIP
Härligt, roligt, symboliskt
2023-03-18

  Blomma-Stjärna VIP
ojoj, säkert sköra naglar om det gick så fort att bita-slita av dem... - bra skrivet och rimmat!
2023-03-17

  Sparvögat VIP
Jag ser bilder för mitt inre
när tänder tuggar loss
och sen finns inte mycket
kvar förstås…
Dina ord får mig att le:)
2023-03-17

    Kämpendahl
Nagelbiteri är tecken på neuroticism och nervös läggning. Om man inte tittar på skräckfilm.
2023-03-17

    Sefarge VIP
Symboliskt skrivet!
Att nagelfara till
-varon med sin
egen kropps
-förmåga?
;)
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP