Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dålig psykolog


Ingen fantasi

Dikt av Julia Engström

Du har ingen fantasi sa psykologen.
Fick mig att känna mig naken o utblottad som vore jag hos gynekologen.

Jag var nedbruten, ja nästan ledbruten efter åratal av misstyckanden. En lång rad av misslyckanden.

Det finns en särskild plats i helvetet för psykologer som uttalar sig om sådant de inte har en aning om.

Hon tyckte hon hade koll på allt verkade det som.

Psykologen skulle se mig nu, när jag blommat ut som poet.

Jag går framåt i livet lika fort som en komet.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-17 15:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tänker här att ingen ska bli pressad, så, dvs så att man måste känna "upp till bevis", det var en tung börda hon lade på dina axlar.

Du skriver inte för att överbevisa D skriver för det är den du är, och ingen börda i världen skulle ändra på detta!

Din styrka lyser på ett ödmjukt fin fantasirikt vis i dina egna ord ur ett rikt ordförråd. Psykologen själv tycktes sakna helt.
2023-03-24

  rostspik VIP
Tycker det låter som att psykologen saknar fantasi.
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP