Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag i


Sol

 

Du sov bredvid ån

i det nydoftande gröna gräset

med en utslagen blåcklocka

nära ditt vänstra öra

 

Jag satt stilla på

stenen och tvättade mina

morrhår och tittade

 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 41 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-17 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström