Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HEMMAHOSREPORTAGE

När allt är lugnt

och inget tungt

när jag har kunnat

sätta punkt

när vi har allt det

som behövs

slappnar jag av

mitt sinne sövs

 

När allting har

fallit på plats

funderar jag

kring trist strapats

och gläds åt

att jag aldrig mer

behöver se

så grå kvarter

 

 

När stormens kaos

bedarrat har

jag tackar glad

min Gud och Far

som i Sin nåd 

har sett till oss

Vi slipper slita

slipper slåss

 

 

När allt det lugna

lugnat sig

finns himlens frid

runt dig och mig

Vårt enkla hem

på denna jord

Och hälsningen

genom Guds Ord

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-03-17 17:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är mer värt än guld.
Tusen tack!
2023-03-17

  Vindsvala VIP
Lyckliga de dagar när det får vara lugnt och fridfullt. Ingen stress, inget som stör. Fin dikt om den bästa av dagar!
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP