Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN ANDRA SIDAN

Även jag har dåliga dagar

Det vet de som hör när jag klagar

Du som ropade på mig från bilen:

Förlåt att jag försummade den extra milen

 

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2023

 

Next time, Gadget...Next time...

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-03-17 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP