Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


17 mars 2013


Försvann så fort


Tio år
försvann så fort
ingenting jag kunde gjort

Vi passade på
när vädret var bra
att gå en runda du o ja

Här njuter du
av strålars skänk
vid kaffepaus
på en bänk

Det var ju
-enligt tiden-
nyss
sen fick jag ge
min sista kyss

till mamma kär
som fick så brått
nu är det fem år
som har gått

Ett vacker foto
har jag kvar
jag minns dig just
sådan du var









Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-17 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP