Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undersköterskan

Spring lite fortare och var lite rapp
Prata med dom gamla, då är du slapp
Du är inte här för att rädda liv
Kom igen nu var lite administrativ
Var lite effektiv och gör dina 15 uppdrag
Jobba ensam och tig så ni inte blir ett för starkt arbetslag
Ge någon lite extra tid
Gör man inte utan mycket strid
Att få känna sig älskad på äldre dar
Kan man glömma med den vården vi har




Skapa | Skriva av JeanetteCarlen
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-17 20:30



Bookmark and Share


  rostspik VIP
En angelägen text.
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

JeanetteCarlen