Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Sökes

Sökes för omedelbart framträdande!

Moder Svea är i skriande behov av en landsfader/landsmoder som snarast kliver fram på scenen och håller ett allvarstyngt, minnesvärt och översatt tal till nationen om allas rätt att framleva sina dagar utan fruktan för att drabbas av ond bråd död på grund av drogbaserade gängkonflikter med alltfler planlösa skjutningar och sprängningar samt hedersrelaterade våldsdåd.

Dåvarande statsministern höll flera tal till nationen under den relativt korta Covid-19 pandemin. Nu efterlyser vi alla en efterträdare på posten alternativt annan person med ryggrad som främsta egenskap i sitt ledarskap. Pågående pandemi tycks bli långvarig och saknar medicinsk lösning i form av vaccin. Här krävs regelbundna moraliska injektioner, eftersom landet tämligen raskt tycks vara på väg in i ett laglöst kaos.

Vi söker dig som både i tal och skrift är villig att uttrycka ett kompromisslöst krav på allas rätt till ett liv i frihet, jämlikhet och broderskap.

Ansökningstiden är kort, liksom livet i allmänhet. Låt oss tillsammans med dig som landsmoder/landsfader få leva vår stund på jorden i en landsomfattande och fredlig samvaro.

Ditt/dina tal kommer att vara avgörande för vårt mod att stå upp mot meningslöst våld och för meningsfull tillvaro.

Nu är det dags att bryta de destruktiva mönstren i våra parallellsamhällen och införliva dessa i allas vårt konungarike.
Är du rätt person att ge oss framtidstro?Prosa av sunnanö
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-17 20:33Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnanö